Aquest cap de setmana s’ha reprès la lliga Iberdrola de Divisió d’Honor Femenina, amb empats per als tres equips terrassencs (ATHC 2- CD Terrassa 2 i RC Polo 2 – Club Egara 2). La competició continua amb la col·laboració d’Apialia, el nou patrocinador del hockey femení de Terrassa.
El conveni amb aquesta entitat, signat el passat mes de novembre, cobreix el que queda de la temporada actual i tota la temporada 2019-2020. A més dels equips Divisió d’Honor, també llueixen el logotip d’Apialia Terrassa a la samarreta els de Primera Divisió femenina. L’acord inclou també altres compromisos com la participació en actes o la difusió mútua d’informació.
Apialia Terrassa està formada per B&N Immobles, Bloq21, Cabestany Finques, Domus Gestió, Expofinques, Finques Argemí, Finques Llena, Finques Genescà, Fiques Duran Argemí, Forcadell Terrassa, Immobiliària Rosell, Més Que Finques, Open Gesfinver, Plus Habitat, Immobles Prestigi, Prodegest, Subinara Lleonart, Finques Tossallar, Novallar i Finques Viu bé.