Hockey per Terrassa va ser present el passat dijous a la primera roda de premsa de la Copa del Món Femenina d’Hoquei Herba. L’acte va suposar també l’inici de la campanya de captació de voluntaris, una peça clau per a l’engranatge de l’esdeveniment.

La Masia Freixa va acollir la presentació, que va comptar amb una àmplia representació de la societat terrassenca, entre ells el regidor d’Esports i membre del Comitè organitzador del Mundial, Miguel Ángel Moreno. El regidor va remarcar la gran oportunitat que suposa l’esdeveniment per mostrar una Terrassa oberta, dinàmica i creativa.

 

400 voluntaris: els Hockey Lovers

Des de l’organització es calcula que seran necessaris uns 400 voluntaris repartits en diverses àrees. Se’ls considera una peça clau per a l’èxit del mundial i, en aquest sentit, se’ls ha anomenat els Hockey Lovers.

Des de Hockey per Terrassa donem suport a aquesta campanya de captació. La nostra voluntat és realitzar diferents accions per tal de contribuir a la implicació de tot el hockey terrassenc en un esdeveniment que preveu rebre uns 40.000 espectadors del nostre esport a la nostra ciutat.

 

Tots aquells que hi estigueu interessats us podeu inscriure a la pàgina web: www.terrassa2022.com