El president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, va presentar el passat dijous la Supercopa Munich, una nova competició de hockey de categoria senior que tindrà lloc el 8 i 9 de febrer a les instal·lacions de l’ Atlètic Terrassa HC. Auspiciada per la Federació Catalana de Hockey, hi prendran part equips de Divisió d’Honor Femenina i Masculina; Divisió d’Honor B Masculina; Primera Femenina i Masculina, Hockey PLUS BBVA; Segona Femenina, Masculina i Segona Femenina B, a més de Mamis 7×7, 9×9 i Papis.

A cada categoria competirà el campió i el subcampió de la temporada passada, excepte a la Divisió d’Honor, on participaran els quatre primers classificats que jugaran semifinals i finals. A les categories de nova creació, com Segona Femenina B i Mamis 9×9, participaran els dos primers classificats de la primera volta de la temporada actual. En total 30 equips prendran part a la Supercopa Munich. Les finals de Divisió d’Honor es jugaran el diumenge 9, a les 10.00h la Femenina i a les 12.00h la Masculina.

El trofeu de la SUPERCOPA MUNICH quedarà en propietat de la Federació Catalana de Hockey, però tots els equips campions es penjaran la medalla i aixecaran la copa.  Aquesta diada del hockey sènior vol ser l’equivalent a la competició d’escoles que se celebra a final de temporada al Festival del Hockey Català.

Equips participants

Divisió d’Honor Masculina: Club Egara, Júnior FC , Real Club de Polo, i Atlètic Terrassa HC

Divisió d’Honor Femenina: Júnior FC, CD Terrassa, Real Club de Polo i Club Egara

Divisió d’Honor Masculina B: Vallés Esportiu i Egara 1935

Primera Masculina: Can Salas i Egara 1935

Primera Femenina: Barça i Castelldefels HC

Hockey Plus BBVA: Barça Blau i Atlètic Heura Negre

Segona Masculina: Matadepera’88 i Real Club de Polo

Segona Femenina: Junior FC i Junior FC C

Segona Femenina B: Primer i segon classificat de la 1a volta temporada 2019-2020

Tercera Masculina: Club Egara i Sarrià HC

Mamis 7×7: Barceloní i Club Egara

Mamis 9×9: Primer i segon classificat de la 1a volta temporada 2019-2020

Papis: Real Club de Polo Rosso i Club Egara