Terrassa, 9 de maig de 2019

El “Menjador per a les grans ocasions” de la Casa Museu Alegre de Sagrera ha acollit avui la signatura del Pacte de Ciutat pel Hockey. Aquest acte històric ha estat fruit de l’acord assolit en la trobada dels representants de clubs i entitats vinculades al hockey de Terrassa amb els partits de la ciutat, celebrat el passat 9 d’abril.

El Pacte de Ciutat pel Hockey inclou la creació de la Casa del Hockey, el suport municipal a la participació en competicions nacionals i internacionals i la incorporació del hockey en el conjunt de les estratègies turístiques de Terrassa. Un dels punts principals és el compromís de treballar conjuntament per fer realitat la celebració de la Copa del Món masculina de hockey de l’any 2022 a l’Estadi Olímpic de la ciutat.

Per part de les forces polítiques, el pacte ha estat signat per Eva Candela, en representació del PSC, Isaac Albert d’ERC, Miquel Samper del PdCat, Xavi Matilla de TEC, Jordi Ballart de Tot per Terrassa, Alejandro Rodríguez del PP i Javier González de C`s. Per part del hockey Terrassenc l’han signat Francesc Salvatella de Hockey per Terrassa, Josep Maria Biosca de l’Atlètic Terrassa, Pol Amat del Club Egara, Lídia Martí del CD Terrassa i Francesc Aribau del Línia 22.

Després de desitjar-los sort en les properes eleccions, el president de Hockey Per Terrassa, Francesc Salvatella ha expressat la satisfacció del hockey terrassenc per l’assoliment d’aquesta fita històrica, ha agraït als partits el seu compromís amb aquest esport i els ha emplaçat a reunir-se després dels comicis per començar a posar en marxa el que ha quedat plasmat en aquest document.