• L’acte tindrà lloc el 27 de setembre a l’Hotel Don Càndido de Terrassa.
  • Aquest any finalitzarà amb un tercer temps, la gran festa del hockey de Terrassa.
  • Durant la vetllada es lliuraran els premis Marti Colomer i Hockey per Terrassa.

L’acte de presentació dels equips de Divisió d’Honor i de la Lliga BBVA Hockey Plus de Terrassa, tindrà lloc el proper 27 de setembre a les instal·lacions de l’hotel Don Cándido. En la cinquena edició d’aquesta trobada anual del hockey terrassenc, hi haurà novetats com el canvi d’ubicació, una exposició fotogràfica i un tercer temps en forma de gran festa amb sopar informal, copes i música DJ.

Amb aquest acte es pretén fer ressòa l’àmbit estatalde la importància que téel Hockeya Terrassa i reforçar el lligam existent entre aquest esport i la ciutat. Com és habitual, desfilaran els jugadors i staff dels equips de Divisió d’Honor masculins i femenins, seguits dels de la Lliga Hockey Plus. A continuació es lliuraran els trofeus Martí Colomer i Hockey per Terrassa.

Premis Marti Colomer i Hockey per Terrassa

El primer premi, que vol retre homenatge a la figura del primer president de Hockeyper Terrassa, Martí Colomer, s’atorgarà al jugador i jugadora de la temporada anterior que sigui un referent en valors, cordialitat, joc net i esportivitat i, alhora, tingui sempre una actitud favorable amb els equips rivals. El Trofeu Hockey per Terrassa es lliura al jugador o jugadora, de la Lliga BBVAHockeyPlus, amb més progressió en la pràctica del nostre esport. Els guanyadors dels Premis Martí Colomer i Hockey per Terrassa han estat escollits mitjançant un sistema de votació amb la participació de directors esportius, primers entrenadors, caps d’equip i capitans de la lliga anterior.

Gran festa “Tercer temps”

Com a tancament de l’acte institucional comptarem amb una actuació, encara per definir, i tot seguit passarem a la terrassa de l’hotel Don Cándido on tindrà lloc el moment més festiu de la vetllada. Seguint amb aquesta voluntat de Hockey per Terrassa de fomentar l’esportivitat i la bona sintonia entre jugadors, aficions i directives, la gala finalitzarà amb una gran festa en la que es pretén emular el “Tercer temps” dels partits. Un pica-pica informal, música, copes i algunes sorpreses s’esdevindran en el magnífic entorn de la terrassa del Don Cándido.

Recordeu!

El 27 de setembre! Reserveu la data a les vostres agendes, aquest any no us ho podeu perdre!