A punt de tancar la temporada 2018-2019, a Hockey per Terrassa hem posat fil a l’agulla per a la preselecció de candidats als premis Marti Colomer i Hockey per Terrassa, que es lliuraran durant la gala de presentació dels equips de Divisió d’Honor de Terrassa a principis de la temporada que ve. 

Trofeu Martí Colomer

La primera fase del Trofeu Martí Colomer es basarà en la proposta de cadascun dels Clubs, d’un màxim de 3 jugadors i 3 jugadores per cadascun dels seus respectius equips a les Divisions d’Honor i 1ª Femenina. Aquesta primera tria l’aurem de rebre aquesta setmana com a molt tard.

En la segona fase, Hockey per Terrassa proclamarà els candidats i els reenviarà als clubs per tal que les persones que els hauran de votar -directors esportius, primers entrenadors, caps d’equip i capitans-, facin la seva elecció.  Ningú podrà votar a els jugadors o jugadores del seu club. En aquesta votació s’escolliran els finalistes, un noi i una noia per cada Club, no per equip. El resultat d’aquestes votacions s’haurà de fer arribar a Hockey per Terrassa, abans del 31 de juliol.

Finalment, segons el recompte de vots obtinguts per cada finalista, l’organització proclamarà els guanyadors. Els trofeus es lliuraran a la Gala de Presentació de la Temporada 2019/20.

Descarregueu aquí les bases del Trofeu Martí Colomer

Trofeu Hockey per Terrassa

Aquest premi està dirigit als jugadors de la Lliga BBVA Hockey +. D’acord amb les Bases del Trofeu, els responsables de hockey + són els encarregats d’iniciar el procés de selecció. Aquesta setmana hauran d’enviar també un màxim de 2 jugadors o jugadores per equip, per tal que el 31 de juliol puguem tenir el nom dels finalistes.

Descarregueu aquí les bases del Trofeu Hockey per Terrassa