Aquest matí s’ha celebrat una reunió dels directius de hockey per Terrassa amb l’ajuntament de la ciutat, una primera presa de contacte amb el nou consistori que ha servit per reprendre accions acordades durant l’anterior legislatura, com el pacte de ciutat o la casa del hockey.
A la trobada hi han assistit per part de l’ajuntament de Terrassa, l’alcalde Jordi Ballart, Isaac Albert, primer tinent d’alcalde de l’àrea de Promoció Econòmica i Miguel Ángel Moreno, regidor d’Esports. Per part de Hockey per Terrassa hi han participat Francesc Salvatella, president de l’entitat, i Josep Maria Biosca, Pere Marcet, Lídia Martí i Raúl Galy, presidents dels clubs Atlètic de Terrassa, Egara, CD Terrassa i Línia 22 respectivament.
Seguint amb la voluntat per ambdues parts d’acostar el hockey a la ciutat, s’ha acordat posar fil a l’agulla al pacte de ciutat signat el passat mes de maig. Des de l’ajuntament s’ha expressat la intenció d’aprofitar la conjuntura política per portar-lo al ple, per tal que aquest acord esdevingui un projecte de ciutat i no només de partits. A partir d’aquí s’ha proposat l’establiment d’una comissió de treball per desenvolupar-lo i d’un pla de reunions periòdiques entre ambdues parts per fer-ne seguiment.

La casa del hockey

Així mateix, pel que fa a la Casa del Hockey s’ha confirmat la cessió al hockey de l’antic edifici de l’ajuntament al Raval, de titularitat municipal des de fa dos mesos. Hockey per Terrassa s’ha compromès a ocupar part d’aquest espai i a dur-hi a terme activitat constant, així com a mediar amb les federacions catalana i espanyola per tal que hi puguin tenir també una delegació.
Finalment, pel que fa a la candidatura de la ciutat com a seu del Mundial de Hockey Femení del 2022, s’ha valorat el seu interès per la ciutat i pel hockey, en tant que és un motiu per invertir en la renovació de les instal·lacions esportives de l’estadi Martí Colomer. En aquest sentit, la trobada ha servit també per posar en valor el paper del hockey com a motor de transformació de la ciutat, i la seva incidència, no només en el terreny esportiu, sinó també en el turístic o en el de l’ensenyament.