La signatura de l’acord va tenir lloc ahir al concessionari Lexus de Sabadell

Hockey per Terrassa va signar ahir un nou conveni d’esponsorització amb Lexus Sabadell, mitjançant el qual l’entitat rebrà una aportació per temporada del concessionari. A canvi, els quatre clubs incorporaran una valla de 8 x 2 metres al camp de hockey principal i lones publicitàries als calaixos de les porteries del mateix camp 1, a més de difondre la col·laboració a través dels canals propis de comunicació de Hockey per Terrassa i de les diferents entitats que l’integren.

El conveni s’estableix inicialment per a dos anys i per temporada esportiva, de setembre a agost. A la signatura, que va tenir lloc al concessionari Lexus de Sabadell, hi van assistir Josep Maria Sala, per part de Lexus Sabadell i, per part de Hockey per Terrassa, el seu president, Francesc Salvatella, i els representants dels clubs, Pere Marcet del Club Egara, Josep Maria Biosca, president de l’Atlètic de Terrassa, Jesús Armengol, secretari de la junta directiva del CD Terrassa i Joan Diaz, secretari general del Línia 22.

També van participar a l’acte de signatura jugadors dels equips de divisió d’honor dels clubs de Terrassa, que es van fotografiar amb el nou model Crossover de Lexus,  el Lexus UX 250h.

Fotos: Miquel Badia