042C2852-2B56-423E-81F9-D538AAA473B2L’equip masculí de Divisió d’Honor de Atlètic Terrassa Hockey Club va ser proclamat millor equip de l’any 2021 a la Gala de l’Esport, 2021 Terrassa, que es va celebrar aquest divendres al Teatre Principal de la ciutat. L’Atlètic DHM es va proclamar campió de la Copa del Rei d’Hoquei que es va disputar a Barcelona. A més, va ser finalista a la Lliga espanyola i finalista de l’EHL, la màxima competició continental de clubs

D’altra banda, la vetllada va tenir una Menció Especial a la Superació per al porter Albert Pérez, jugador del Club Egara de Divisió d’Honor que va patir i recuperar-se d’un càncer la temporada passada i que ja torna a ser sota els pals. Aquest premi va acompanyat d’una aportació econòmica de 1.500 euros per part de CIRSA que el guardonat ha donat a la Fundació Mi Compañero de Viaje que lluita contra el càncer infantil i juvenil.

La gala, que va estar conduïda per la periodista Marta Carreras, va comptar amb l’actuació de l’acròbata Laura Coll, l’especialista en roda de circ Danilo Guerrero i de la pianista Mònica Lao.