L’Atlètic Terrassa va aixecar la seva 16a Copa del Rey en superar en el partit de la final al Real Club de Polo amb un gol de Pau Cunill en l’últim minut que va sentenciar l’encontre i que va donar el títol al conjunt vallesà.

El primer gol de l’equip terrassenc va arribar en el segon quart de l’stick de Santi Ibáñez, cinc minuts més tard Grau Albert ampliava l’avantatge situant el marcador amb el resultat de 2-0.

Després del descans el Real Club de Polo va obtenir l’empat amb el doblet de Marc Miralles. Aquesta igualada va mantenir-se només durant cinc minuts, quan Marc Vizcaíno tornava a posar a l’Atlètic per endavant. En l’inici de l’últim quart Marc Reyné aconseguia el 3-3, però Pau Cunill en el minut seixanta-vuit va transformar el gol que donava el títol a l’Atlètic Terrassa.

Marc Vizcaíno (Atlètic Terrassa) va ser triat com el MILLOR JUGADOR de la final i Pol Cabré-Verdiell (Atlètic Terrassa) va ser premiat com el MILLOR JUGADOR PROMESA.

Bronze per l’Egara, a la Copa de la Reina

En categoria femenina, el Club Egara va quedar en tercer lloc de la Copa de la Reina Iberdrola, en superar a l’UD Taburiente per 1-0, gol marcat per l’últim quart per Carola Salvatella.