L’entitat d’assegurances i Hockey per Terrassa han renovat el conveni de col·laboració que millora l’aportació i la presència de l’entitat en les accions dels clubs de hockey de la ciutat.

L’Asseguradora MútuaTerrassa i Hockey per Terrassa han signat aquest migdia a Terrassa la renovació del conveni de col·laboració entre les dues entitats. Amb aquest acord, que incrementa l’aportació econòmica de l’entitat de MútuaTerrassa, l’Asseguradora esdevé partner oficial de Hockey per Terrassa i dels clubs que l’integren, amb exclusivitat pel que fa al sector de les assegurances mèdiques.

El conveni ha estat signat per Jordi Parera, president de Mútua Terrassa; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey; Pere Marcet, president del Club Egara; Josep M. Biosca, president de l’Atlètic Terrassa Hockey Club; i Raül Galy, president del Línia 22 HC. L’acord tindrà vigència d’un any, fins a desembre de 2021.

Aquest nou acord suposarà una major presència de l’Asseguradora MútuaTerrasssa en els clubs, tant en les activitats esportives com partits i actes socials, com en els elements de publicitat estàtica: photocalls i tanques, i en els diferents canals de comunicació: webs, newsletters i xarxes socials.

Després de la signatura de l’acord, Francesc Salvatella ha agraït en nom de tots els clubs el compromís de l’entitat asseguradora, sobretot en uns moments tan especials com els que estem vivint, en que tota la societat està en deute amb el món sanitari. “Aquest conveni ens apropa de manera molt directa a ells, per això estem doblement agraïts”. El president de Hockey per Terrassa ha volgut destacar també els aspectes diferencials que aporta aquest acord, com és el patrocini del blog de mamis i papis. “Ens sentim plenament precursors d’aquesta activitat que avui en dia ja està implantada a tots els clubs de hockey”.

Per la seva banda, Jordi Parera s’ha mostrat molt satisfet per la signatura d’aquest acord que dóna sentit als valors insígnia de l’Asseguradora, com són la confiança i la proximitat. “Aquesta signatura és el tret de sortida d’una sèrie d’activitats que anirem fent al llarg d’aquest any, amb tots els matisos que la pandèmia ens permeti. No ho veiem com un simple acte d’esponsorització, sinó com l’inici una col·laboració que ens aproparà més a aquest esport. Ens farà molta il·lusió ser presents en totes les activitats que organitzin els clubs de hockey i compartir amb vosaltres els èxits que segur que seguireu portant a la ciutat de Terrassa”.

L’acte s’ha celebrat respectant les restriccions d’aforament, a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat recomanades per a la prevenció de la COVID-19. 

Blog Mamis i Papis by l’Asseguradora

Així mateix, l’Asseguradora patrocinarà el nou blog que posarà en marxa Hockey per Terrassa dedicat exclusivament als equips de mamis i papis de Terrassa. L’espai, amb un compte d’Instagram associat al mateix, inclourà informació sobre els equips, calendari i resultat de les competicions, notícies i consells de salut per a esportistes. Aquesta iniciativa es troba encara en fase de desenvolupament i es presentarà quan es reprenguin les competicions d’aquesta categoria.

L’Asseguradora MútuaTerrassa

Els orígens de L’Asseguradora MútuaTerrassa es remunten a l’any 1900 amb la creació de “El Seguro Terrasense contra los Accidentes del Trabajo” per donar resposta als accidents de les fàbriques tèxtils. El final de segle va registrar una preocupació sanitària creixent i es va crear una societat d’assegurances per als accidents de treball. L’Asseguradora MútuaTerrassa és una Mútua de Previsió Social sense ànim de lucre que té com a missió cobrir les necessitats asseguradores de les persones i les empreses. Inclou activitat asseguradora i una corredoria pròpia i ofereix productes de salut, protecció, previsió, decessos, assegurances personals i col·lectives.