Cinc equips de divisió d’honor de hockey de Terrassa jugaran la Copa del Rey LITTIUM i la Copa de la Reina IBERDROLA 2019. L’esdeveniment tindrà lloc al Club de Campo Villa de Madrid des del pròxim divendres 22 i fins al diumenge 24 de març.

La Copa del Rey LITTIUM comptarà amb la participació del Club Egara, de l’Atlètic de Terrassa H.C. i del CD Terrassa, mentre que a la  Copa de la Reina IBERDROLA hi participaran el CD Terrassa i l’Atlètic de Terrassa. Els seus capitans ens expliquen com afronten els equips la competició.

Marc Lara, capità del CD Terrassa

“L’afrontem ilusionats de jugar una competició com la Copa del Rei. És una competició especial en la quan en un cap de setmana es poden viure emocions molt fortes i anem a Madrid disposats a afrontar-les de manera positiva. Sabem que ens ha tocat el rival més complicat, com és el Polo sense cap mena de dubte, però tenim precedents propers d’altres cops que hem competit molt bé contra ells i l’objectiu aquest any ja no és només competir bé sinó emportar-nos el premi de ser a semifinals. Ja altres vegades hem estat a prop i hem tingut opcions i aquest cop esperem anar més enllà!”.

Pere Arch, capità del Club Egara

L’equip afronta la competició amb moltes ganes. Estem en un bon moment tot i que aquesta temporada està essent una especial, amb moltes setmanes sense lliga i amb jugadors a fora durant els entrenaments. Però ara arriben els mesos on ens ho juguem tot: la Copa del Rey, lliga i Copa d’Europa. Aquesta és la primera competició on podem aconseguir un títol i ho intentarem, com l’any passat, que també ens va tocar un quadre molt complicat on ens vem trobar els favorits a quarts, a semis i a la final. I aquest any ens passa el mateix, i jugant el primer partit contra els de casa.

Estem en bon moment, aconseguint bons resultats. A part de la relliscada del Junior venim de guanyar un partit complicat al camp del Tenis on feia tres anys que perdiem i amb una remuntada que ens ha donat un cop de moral molt important. I també destacar que tenim un plus extra perquè sabem que ens acompanyaran un munt de seguidors del club, gent que té ganes que tornem a repetir el que vam aconseguir l’any passat a València i intentarem donar-los aquesta alegria“.

Gemma Cirera, capitana de l’Atlètic de Terrassa

Doncs tot i haver-nos tocat un dels millors equips de la lliga, per no dir el millor, afrontem aquest partit com a una gran oportunitat per a treballar la millor versió de cadascuna i en conjunt per encarar els propers partits de lliga i reforçar-nos el màxim possible.
Tenim molt clar que sortirem a per totes i sense perdonar res. Independentment del resultat, el nostre objectiu és extreure el màxim de suc d’aquest partit per a seguir creixent dins el camp.

Oriol Peremiquel, capità de l’Atlètic de Terrassa

L’equip afronta la copa amb molta il.lusió. És una competició molt especial on s’ajunten els millors equips. Hi ha molt ambient i la veritat és que és una competició molt divertida de jugar. L’equip està en una bona dinàmica, portem una bona temporada amb un alt nivell de joc. Crec que el partit contra el Junior, que esperem sigui el primer de molts, serà molt igualat, ja es va veure el passat cap de setmana.

Marta Bosque, capitana del CD Terrassa”

A l’equip ho afrontem amb molta il.lusio i moltes ganes. La Copa de la Reina sempre té algo especial, el fet de ser un partit al “tot o res”, ja implica una motivació extra per totes nosaltres. Sobre el paper el Junior sembla el favorit, pero nosaltres no renunciem a res.
Guanyar o perdre no es pot controlar, hi ha moltissims factors que podran influir en el partit, pero si una cosa estem entrenant i que tenim molt clara es que treballar i lluitar fins al minut 70 és una obligació, perquè això si que decantarà la balança cap a un costat o l’altre.

Calendari de la primera jornada (divendres 22)

CAMP 1:

11.00hs: (1F) CD TERRASSA vs JUNIOR FC (Copa de la Reina IBERDROLA)

13.00hs: (2M) JUNIOR FC vs ATLÈTIC TERRASSA (Copa del Rey)

15.00hs: (3M) CLUB DE CAMPO vs CLUB EGARA (Copa del Rey)

17.00hs: (4F) CLUB DE CAMPO vs ATLÈTIC TERRASSA (Copa de la Reina IBERDROLA)

CAMP 2:

10.45hs: (1M) RS TENIS vs RC JOLASETA (Copa del Rey)

12.45hs: (2F) RC POLO vs REAL SOCIEDAD (Copa de la Reina IBERDROLA)

14.45hs: (3F) UD TABURIENTE vs SPV-COMPLUTENSE (Copa de la Reina IBERDROLA)

16.45hs: (4M) CD TERRASSA vs RC POLO (Copa del Rey)

Consulteu els encreuaments de les competicions: Copa del del Rey LITTIUM i Copa de la Reina Iberdrola