Aquest cap de setmana se celebraran les primeres jornades del Campionat de Catalunya de Hockey Sala de Primera en categories femenina i masculina. La fase de classificació se celebrarà, com és habitual, en format ràpid durant dos caps de setmana, amb partits inclosos també entre setmana. Les semifinals estan previstes pel dissabte 29 de gener i la final, el diumenge 30, al pavelló de Can Jofresa. A les quatre de la tarda tindrà lloc la final femenina i a les sis, la masculina.

La competició femenina de Primera, amb majoria terrassenca, es juga en un únic grup de sis equips: els quatre de Terrassa: Club Egara, l’Atlètic Terrassa, el CD Terrassa, el Línia 22 HC, a més del Matadepera 88 i del Júnior FC.

La competició masculina, dividida en dos grups de cinc equips cadascun, també compta amb una clara representació egarenca. Hi participen: Atlètic Terrassa, el CD Terrassa, l’Egara 1935, Club Egara, el Vallès Esportiu i Can Salas a més  del FC Barcelona, el Júnior FC, el CT Les Fonts i el Sarrià HC.

A finals de gener queda doncs enllestida aquesta competició, que la temporada passada va quedar suspesa per la pandèmia. Sequera un altre cop al mes de febrer per a la majoria de jugadors d’aquesta categoria, que reprendrà les seves competicions d’herba al mes de març.

Consulteu aquí el calendari del Fase Final del Campionat de Catalunya de Hockey Sala Femení Primera

Consulteu aquí el calendari de Fase Final del Campionat de Catalunya de Hockey Sala Masculí Primera