Hockey per Terrassa va donar suport als clubs de Terrassa en la reunió celebrada el passat dijous a Les Pedritxes amb l’Ajuntament de Terrassa, la Real Federación Española de Hockey, la Federación Catalana de Hockey, el CD Terrassa, l’Atlètic Terrassa, el Club Egara y el Línia 22 Stern Motor, en la qual es van tractar diversos aspectes relacionats amb el pròxim Campionat del Món femení Terrassa 2022.

Juntament amb el president de Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella, a la cita hi van ser presents Isaac Albert; Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Carles Sánchez; cap de l’àrea d’esports i Laura Roca, Tècnica d’Activitats Esportives. Hi van participar també Santiago Deó; president de la RFEH, Xavi Adell; president de la FCH, el els presidents dels clubs terrassencs  Lidia Martí del CD Terrassa, Josep Maria Biosca de l’Atlètic Terrassa, Pere Marcet del Club Egara; Francesc Aribau, vicepresident del Línia 22; i Óscar Gallego; director executiu del Campionat del Món femení Terrassa 2022.

Durant la trobada es va consolidar el suport del hockey terrassa en la promoció d’aquesta competició i en la captació de voluntaris, així com en l’organització i gestió de diferents tasques. A més, les entitats cediran les seves instal·lacions per als entrenaments de les diferents seleccions que participaran al Campionat.