Retransmissions en directe dels millors partits dels nostres equips a través del Canal Terrassa.

Hockey per Terrassa i Canal Terrassa han impulsat la iniciativa “Hockey a casa amb Hockey per Terrassa”, per retransmetre alguns dels partits dels equips dels clubs terrassencs de les lligues de Divisió d’Honor masculina i femenina. Els partits es podran visualitzar en directe per aquesta cadena de televisió o a través de l’emissió en streaming des de l’espai online: terrassadigital.cat

La idea neix de la necessitat de fer arribar al públic el hockey terrassenc en temps de pandèmia davant les restriccions per assistir al camp. La voluntat dels seus impulsors però, és consolidar aquestes retransmissions per tal de donar una major difusió d’aquest esport a nivell local. Així mateix, i gràcies a la possibilitat de la retransmissió en streaming, la repercusió podrà arribar més enllà del nostre territori.

Coordinades per l’equip d’Esports de Canal Terrassa, les retransmissions aniran a càrrec del locutor, Carles Tost i comptaran amb la col·laboració de diversos comentaristes.

El projecte “Hockey a casa amb Hockey per Terrassa” debuta aquest diumenge 22 de novembre amb la retransmissió des de Can Salas de dos derbys d’alçada:

  • Atlètic terrassa HC vs CD Terrassa Divisió d’Honor Femenina Lliga Iberdrola (10:30h)
  • Atlètic Terrassa HC vs Club Egara Divisió d’Honor Masculí (12:30h)