La gala tindrà lloc el 27 de setembre a l’Hotel Don Càndido de Terrassa

  • Aquest any l’acte finalitzarà amb un tercer temps, la gran festa del hockey de Terrassa.
  • Durant la vetllada es lliuraran els premis Marti Colomer i Hockey per Terrassa.
  • La gala de Hockey per Terrassa 2019 inaugurarà una exposició fotogràfica itinerant sobre hockey

Terrassa, 10 de setembre de 2019

La gala de presentació dels equips de Divisió d’Honor i de la Lliga BBVA Hockey Plus de Terrassa, tindrà lloc el proper 27 de setembre a les 19:30h a les instal·lacions de l’hotel Don Cándido. En la cinquena edició d’aquesta trobada anual del hockey terrassenc, hi ha novetats com el canvi d’ubicació, una exposició fotogràfica i un tercer temps en forma de gran festa amb sopar informal, copes i música DJ.

Amb aquest acte es pretén fer ressò a l’àmbit estatal de la importància que té el Hockey a Terrassa i reforçar el lligam existent entre aquest esport i la ciutat. Com és habitual, desfilaran els jugadors i staff dels equips de Divisió d’Honor masculins i femenins, seguits dels de la Lliga Hockey Plus.

Un cop acabada la gala, gratuïta i oberta a tothom, tindrà lloc a la terrassa de l’hotel Don Cándido el moment més festiu de la vetllada. Seguint amb la voluntat de Hockey per Terrassa de fomentar l’esportivitat i la bona sintonia entre jugadors, aficions i directives, la gala finalitzarà amb una gran festa en la que es pretén emular el “Tercer temps” dels partits.  Les entrades per aquesta segona part de la vetllada es poden adquirir online al següent enllaç: https://bit.ly/2lDsFzh. Per només 5 € es podrà gaudit d’un pica-pica informal, música, copes i algunes sorpreses.

Premis Marti Colomer i Hockey per Terrassa

Durant la gala es lliuraran els dos guardons del hockey terrassenc. Per una banda, el Premi Martí Colomer, que vol retre homenatge a la figura del primer president de Hockey per Terrassa, s’atorgarà al jugador i jugadora de la temporada anterior que sigui un referent en valors, cordialitat, joc net i esportivitat i, alhora, tingui sempre una actitud favorable amb els equips rivals. D’altra banda, el Trofeu Hockey per Terrassa es lliurarà al jugador o jugadora de la Lliga BBVA Hockey Plus, amb més progressió en la pràctica de l’esport.

Els guanyadors dels Premis Martí Colomer i Hockey per Terrassa han estat escollits mitjançant un sistema de votació amb la participació de directors esportius, primers entrenadors, caps d’equip i capitans de la lliga anterior.

Actuació i càsting

Com a tancament de l’acte institucional, comptarem l’actuació de Júlia Moumen, ex jugadora de hockey i jove artista que ha triomfat al programa La Voz apadrinada per Manuel Carrasco, gràcies al qual ha gravat ja el seu primer single. D’altra banda, els organitzadors de la gala han estan duent a terme un càsting per escollir els presentadors de la gala, amb l’objectiu de descobrir cares noves entre els joves terrassencs.

Exposició fotogràfica

Una de les novetats d’aquest any és una exposició de fotografies de hockey. La mostra inclou una selecció de les millors imatges captades pels fotògrafs Jaume Farrés, Rafa Martín, Ramon Gibert, Jordi Miró, Manel Palà, Anna Capdevila, Cesar Fontanes, Mar Molina, Jordi Gestí i Toni Amat. L’exposició, de caràcter itinerant, anirà circulant al llarg de la temporada pels clubs i altres esdeveniments vinculats amb el hockey i l’esport terrassenc en general.

Patrocinadors i col·laboradors

La Gala Hockey per Terrassa 2019 està patrocinada per: Lexus Sabadell i Afinia Hoteles: amb la participació de Refresca’t, Idermic, Ponsa, Cirsa, Frankfurts Vallès, Estrella Damm, Mercat de la Independència de Terrassa, Munich, La Previsió, La Rambla, l‘Asseguradora Mutua Terrassa i Chemipol; i la col·laboració de Clever Bite, Nautalia viatges, Escola de Negocis Sant Cugat, Apialia Terrassa, International House i Forn Turull.

Organització: Dap Solutions