Marta Bosque, Josep Duran i Pere Sangrà, guardonats amb els premis Marti Colomer i Hockey per Terrassa

  • La Sala Egara de l’Hotel Don Cándido va acollir la Gala Hockey per Terrassa 2019
  • L’acte va finalitzar amb un Tercer Temps amb sopar informal i festa.
  • Durant l’acte es va inaugurar una exposició fotogràfica itinerant sobre hockey.

Enmig d’un ambient distès i proper, va tenir lloc el passat divendres 27 de setembre la Gala de Hockey per Terrassa 2019. Presentat pels joves Ariadna Ribera i Víctor Hernando, escollits al càsting celebrat prèviament, l’acte va començar amb l’Espai Ciutat, dedicat a una peça fonamental del teixit social de la ciutat, que en aquesta edició va ser el mercat de la Independència. Abans hi ha haver un record per a Jaime Boladeras i Piera, primer president i fundador del Línia 22 que va morir la setmana passada.

A continuació va tenir lloc l’habitual desfilada dels equips de Divisió d’Honor i Hockey Plus de Terrassa. Els jugadors van ser presentats pels capitans del seu equip amb els sobrenoms amb que se’ls coneix a dins del camp. Un dels moments més entretinguts va ser quan van sortir a l’escenari els jugadors de la lliga BBVA Hockey Plus, cridats pels capitans de divisió d’honor del seu club. Un públic molt participatiu va acompanyar la música, escollida pels propis equips que van desfilar.

Marta Bosque, Josep Duran i Pere Sangrà, guardonats amb els premis Marti Colomer i Hockey per Terrassa

Els jugadors del CD Terrassa, Marta Bosque i del Club Egara, Josep Duran, van ser guardonats amb el Premi Martí Colomer, mentre que Pere Sangrà, jugador del CD Terrassa – Prodis va rebre el Premi Hockey per Terrassa. Els guardons van ser lliurats per Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; Isaac Albert, primer tinent d’alcalde de l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Terrassa; Miguel Ángel Moreno, regidor d’Esports de l’ajuntament de Terrassa; Albert Recasens, regidor d’Esports de l’ajuntament de Matadepera; Xavier Adell, president de la Federació Catalana de Hockey; i Laura Márquez, vocal de la Real Federación Española de Hockey, que van acompanyar a Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa.

El trofeu Martí Colomer vol retre homenatge a la figura del primer president de Hockey per Terrassa i s’atorga al jugador i jugadora de la temporada anterior que sigui un referent en valors, cordialitat, joc net i esportivitat i, alhora, tingui sempre una actitud favorable amb els equips rivals. D’altra banda, el Trofeu Hockey per Terrassa es lliura al jugador o jugadora de la Lliga BBVA Hockey Plus, amb més progressió en la pràctica de l’esport.

Júlia Moumen i Tercer Temps

Com a tancament de l’acte institucional, es va celebrar un sorteig i l’actuació musical de Júlia Moumen, ex jugadora de hockey i jove artista que ha triomfat al programa La Voz apadrinada per Manuel Carrasco, gràcies al qual ha gravat ja el seu primer single. La vetlada va finalitzar amb una festa Tercer Temps celebrada a la terrassa de l’hotel Don Cándido, on jugadors i públic van compartir entrepans, refrescos, música i entretingudes converses.

Exposició fotogràfica

Els assistents a la Gala van poder gaudir de l’exposició de fotografies de hockey que es va instal·lar al vestíbul de la sala. La mostra inclou una selecció de les millors imatges captades pels fotògrafs Jaume Farrés, Rafa Martín, Ramon Gibert, Jordi Miró, Manel Palà, Anna Capdevila, Cesar Fontanes, Mar Molina, Jordi Gestí i Toni Amat.

L’exposició, de caràcter itinerant, anirà circulant al llarg de la temporada pels clubs i altres esdeveniments vinculats amb el hockey i l’esport terrassenc en general.

Patrocinadors i col·laboradors

La Gala Hockey per Terrassa 2019 està patrocinada per: Lexus Sabadell i Afinia Hoteles: amb la participació de Refresca’tIdermicPonsaCirsaFrankfurts VallèsEstrella Damm, Mercat de la Independència de TerrassaMunichLa Previsió i La Rambla, l‘Asseguradora Mutua Terrassa, Diari de Terrassa i Chemipol; i la col·laboració de Clever BiteNautalia viatgesEscola de Negocis Sant CugatApialia TerrassaInternational House i Forn Turull.

Organització: Dap Solutions