El passat diumenge va tenir lloc a l’estadi municipal Martí Colomer el II clínic inclusiu BBVA Hockey Plus, organitzat conjuntament per Fupar Fundació, Línia 22 Hockey Club, Hockey per Terrassa i la Federació Catalana d’Hockey.

L’esdeveniment va comptar amb la participación de jugadors i jugadores dels equips de divisió d’honor dels club terrassencs Atlètic de Terrassa, CD Terrassa, Club Egara i Línia 22, que durant gairebé dues hores van esdevenir uns entrenadors de luxe per als nois i noies dels equips de Hockey Plus d’arreu de Catalunya. L’activitat central de la jornada va consistir en un circuit tancat d’exercicis de perfeccionament.

Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa va expresar la seva satisfacció per l’èxit d’aquest segon clínic “Veurel’s gaudir i aprendre al costat de jugadores i jugadors top, amb olímpics inclossos ens omple d’orgull. Des de Hockey per Terrassa colem agrair un cop més a BBVA per la seva col.laboració amb el hockey i amb Terrassa com a ciutat inclusiva“.

El fet de comptar amb jugadors de la màxima categoria, fa que els nostres nois se sentin molt reconeguts. Creiem que això és molt positiu per a la seva autoestima. Els jugadors empatizen molt, els fan molt cas i, de fet tècnicament son els millors metres que poden tenir“, va senyalar Marta Puig, responsable de Fupar Fundació.

Us deixem un recull fotogràfic de l’acte: