El proper cap de setmana, 11 i 12 de maig, es disputaran les fases classificatòries per a la Final4 de Divisió d’Honor A. Atlètic de Terrassa, Club Egara i CD Terrassa jugaran en en categoria masculina i Club Egara i CD Terrassa ho faran en la femenina.

DHA, l’Atlètic segon de la lliga regular

L’Atlètic de Terrassa va consolidar a la darrera jornada la segona posició de la lliga regular, en guanyar a l’Egara en el darrer partit de la competició. L’equip de Can Sales s’enfrontarà al FC Barcelona, 7è classificat en una jornada doble al seu camp, dissabte 11 i diumenge 12 a les 13h.

Per la seva banda, el Club Egara i el CD Terrassa, 3r i 6è classificats respectivament, es veuran les cares al Pla del Bonaire, dissabte 11 a les 12:30 i diumenge 12 a les 13h.

Consulteu aquí el Calendari dels Play offs de DHA.

Liga Iberdrola, el CD Terrassa entra als Play offs

En categoria femenina, el Club Egara, que finalment ha acabat en 7a posició, s’enfrontarà al RC Polo dissabte a les 12:45h. i diumenge a les 11h, en camp contrari.

El CD Terrassa va recuperar el 8è lloc en la darrera jornada, posició que, a més de permetre-li l’entrada a la fase classificatòria, salva a l’equip de la promoció pel descens. Jugarà aMadrid contra el Club de Campo, campió de la lliga regular.

Queda fora l’Atlètic de Terrassa, finalment 9è, que haurà de jugar-se una plaça a la pròxima Liga Iberdrola en un playoff contra el segon classificat a la 1ª Divisió Femenina.

Els equips de Terrassa comptaran amb el suport de Apialia Terrassa.

Consulteu aquí el Calendari dels Play offs de la Liga Iberdrola.

 

Foto: Athc