Els primers equips masculins del Club Egara i de l’Atlètic Terrassa han començat amb bon peu el segon tram de la lliga de Divisió d’Honor masculina A de hockey herba, i continuen a la zona alta de la classificació. Aquest diumenge la competició s’ha reprès en la jornada 11 de la lliga regular després de la tradicional aturada hivernal.

El Club Egara es manté en segona posició, només per darrere del RC Polo de Barcelona, gràcies al bon resultat obtingut al camp del Taburiente: victòria per 1 a 2. Els ratllats s’han avançat amb un gol de Claudi Quera, de penal córner. El canari Carlos Toshio Aoki ha empatat també de penal córner, però en el mateix tipus de jugada i a falta d’un minut per al final Josep Romeu ha aconseguit el gol del triomf del Club Egara.

Per la seva banda, a Can Salas, l’Atlètic Terrassa ha sumat els dos punts en imposar-se al RS Tenis per 2 a 1. Tot i que els visitants s’han avançat amb un gol de Pedro Alonso abans de la mitja part, l’equip de Roger Pallarols ha remuntat amb gols d’Albert Beltrán i de Jordi Carrera, en el tercer i en l’últim quart respectivament.

Després de disputar-se la jornada 11 de la lliga regular de la Divisió d’Honor masculina A de hockey herba, la classificació queda comandada pel RC Polo de Barcelona (30 punts), seguit dels dos equips terrassencs: el Club Egara (28 punts) i l’Atlètic Terrassa (22 punts). Completa la zona noble el Club de Campo de Madrid (22 punts).

En la propera jornada, la 12a, el Club Egara rebrà el Junior FC de Sant Cugat del Vallès al Pla del Bon Aire, mentre que l’Atlètic Terrassa es desplaçarà al camp del SVP Complutense de San Sebastián de los Reyes (Madrid).