El passat diumenge va finalitzar 5a Lliga BBVA Hockey+, la primera competició regular a nivell de Catalunya entre equips de hockey herba formats per persones amb discapacitat. La celebració de la cloenda, que enguany va tenir lloc al Club Egara, va comptar amb la participació de 9 equips.

Durant l‘esdeveniment es van jugar 5 partits arbitrats que van posar punt i final a la lliga d’aquesta categoria. L’equip de l’Atlètic Heura Negre i el Catalonia, van resultar invictes respectivament a cadascun dels grups. Una vegada acabada la competició es va dur a terme la tradicional desfilada, on cada equip va lluir l’escut del seu club.

Tots els jugadors i les jugadores van rebre una medalla i, com a novetart d’aquest any, els equips també van rebre una placa en reconeixement de la seva participació per celebrar el retorn als camps després d’aturar la lliga durant la pandèmia.

A l’acte de cloenda hi van assitir el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, el representant del BBVA, Carles Soteres, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Angel Moreno i la regidora d’Accessibilitat, Salut, Capacitats diverses i Gent Gran,nica  Polo, els presidents dels clubs de Hockey, directors d’entitats i d’escoles especials, representant de la RFEH i de la Federació Europea de Hockey.

Aquesta temporada, els jugadors i jugadores de la lliga han rebut la donació de calçat esportiu de la marca Munich, així com proteccions per a tots els porters, gràcies a la col·laboració i aportació de la Fundació Alex, de la qual també va assistir Gabriel Masfurroll en representació.

També es va comptar amb el suport d’un grup de voluntaris del club Egara i d’un equip de “mamis” que van jugar un partit contra l’equip de l’Atlètic Heura Negre, a més de col·laborar en diferents activitats.  

Els clubs que aquesta temporada tenen equips a la categoria de Hockey+ i que han competit a la Lliga BBVA Hockey+ són: Club Egara, Atlètic Terrassa,CD Terrassa, Junior, Barça, Catalonia Hockey Club i Iluro Hockey Club.

En la Lliga BBVA Hockey+ han participat els Centres Especials de Treball, Centre Ocupacionals de diferents fundacions i Escoles d’Educació Especial juntament amb els principals clubs catalans.

La Lliga BBVA Hockey + està organitzada per la Federació Catalana de Hockey i LaFACT Fupar, i compta amb el suport de BBVA.