Hockey per Terrassa ha estat present aquest cap de setmana en dos esdeveniments de hockey inclusiu que han tingut lloc a les instal·lacions del CD Terrassa: el Tornei Hockey Solidari, celebrat el dissabte per recaptar fons per entitats socials de la ciutat, i diumenge la festa de cloenda de la lliga BBVA Hockey Plus per persones amb discapacitat intel·lectual.

11è Torneig Hockey Solidari: Vitalitat, Veterania i Victòria de la Solidaritat

La 11ª edició del Torneig de Hockey Solidari (THS) se celebrava aquest any en favor de les entitats terrassenques AMPA Escola Mare de Déu de Montserrat, Associació Alba, Associació Associació Educativa Can Palet i Grup de Colònies Ca n’Anglada. Prop de 800 esportistes van participar en les diferents competicions de hockey, pàdel, tennis, cursa, caminada i spinning. Els més de 40.000€ recaptats en aquesta onzena edició eleven a prop de 401.000€ la xifra total aconseguida per l’esdeveniment des de l’any 2009, una aportació que ha permès ajudar quaranta tres projectes solidaris al llarg de tot aquest temps.

L’Associació ampliava la seva família aquest any amb la inclusió del Matadepera 88, que s’afegeix als altres quatre clubs organitzadors: Atlètic, Egara, CD Terrassa i Línia 22. El torneig, que ja ha esdevingut una iniciativa de referència a Terrassa i Matadepera, ha rebut el reconeixement de totes les institucions municipals i esportives, així com de les diverses entitats socials d’aquestes localitats.

L’acte institucional del torneig va tenir lloc a les 12 del migdia i va comptar amb la presència de diverses autoritats locals i esportives, entre elles els alcaldes en funcions de Terrassa i Matadepera, Alfredo Vega i Mireia Solsona; Eva Candela, regidora de Drets socials i serveis a les persones de l’ajuntament de Terrassa; Quico Sala, regidor d’Esports i Montse Royes, Regidora de governació participació i atenció ciutadana de l’ajuntament de Matadepera; Xavier Adell, president de la Federació Catalana de Hockey; Laura Márquez, vocal de Hockey Social de la Real Federación Española de Hockey; Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa; i els presidents dels clubs terrassencs Pere Marcet, del Club Egara, Josep Maria Biosca del ATHC, Lídia Martí del CD Terrassa, Raúl Galy del Línia 22 i Ton Pons del Matadepera.

Fotos: Toni Chueca, Torneig Hockey Solidari

La lliga inclusiva BBVA Hockey Plus posa fi a la seva tercera temporada

Iniciada l’any 2016 de la mà de Fupar Fundació, BBVA i la Federació Catalana d’Hoquei, amb la col·laboració de Hockey per Terrassa, la Lliga BBVA Hockey Plus suma ja tres temporades de competició inclusiva. Aques any han participat a la competició 11 equips d’hoquei herba, més de 140 jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual que entrenen i competeixen amb ganes i il·lusió per millorar cada vegada que salten al camp.

D’aquesta manera, la Lliga BBVA Hockey Plus treu el millor d’aquest esport tan terrassenc, tot fomentant el treball en equip i donant l’oportunitat a aquests nois i noies de viure en plena inclusió en la societat.

Fotos: Fupar Fundació