BBVA i Hockey per Terrassa han renovat el conveni de col·laboració entre les dues entitats que estarà vigent fins al final de la temporada 2020-2021. Amb aquest acord BBVA fa palesa la seva proximitat al territori lligada al foment de les entitats i activitats esportives i socials.
Concretament, pel que fa a Hockey per Terrassa, integrat pels quatre clubs terrassencs d’aquest esport -Atlètic Terrassa, Club Egara, Club Deportiu Terrassa i Línia 22-, el compromís de BBVA es concreta en un suport econòmic i institucional a les activitats lligades a la formació i al projecte per a discapacitats, Hockey Plus.
Carles Soteres, director de zona de BBVA Terrassa, ha destacat l’esforç de l’entitat per continuar donant suport a un esport tan emblemàtic de la ciutat egarenca, i en especial al hockey plus, una iniciativa pionera a la qual després s’hi han sumat altres esports. En aquest sentit, el vincle que el hockey egarenc crea al territori i la seva gent, així com la voluntat d’inclusió social per als jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual, són elements clau del compromís de col·laboració de BBVA amb Hockey per Terrassa.
Des de Hockey per Terrassa s’ha manifestat l’agraïment pel suport de BBVA rebut any rere any i per la seva implicació amb el món del hockey herba. A l’entitat, que naixia per donar projecció i millorar aquest esport tan arrelat a la ciutat, la col·laboració de BBVA li permet continuar amb la seva tasca de desenvolupament de l’esport escolar i amb l’impuls dels projectes de Hockey Plus.