L’Atlètic Terrassa ha participat aquest cap de setmana en la quarta edició del torneig internacional Top Hockey Barcelona, organitzat pel RC Polo en les seves instal·lacions. En el IV Top Hockey Barcelona han participat, a més de l’Atlètic Terrassa, el Club de Campo, el RC Polo, i els equips holandesos Oranje Zwart, Rotterdam i Den Bosch.

L’Atlètic Terrassa va guanyar per 2 a 1 el seu partit contra el Den Bosch, mentre que va caure contra el Rotterdam (2-5) i contra l’Oranje Zwart (1-3).

La competició del Top Hockey Barcelona ha enfrontat dos grups: el negre, format pels equips holandesos, i el vermell, format pels equips de la lliga espanyola. La victòria, per 7-2, ha estat per l’equip negre. Les victòries de l’equip vermell han estat la de l’Atlètic Terrassa contra el Den Bosch (2-1) i la del RC Polo també contra el Den Bosch (3-2).

Els resultats de tots els partits disputats han estat:

Atlètic Terrassa, 2 – Rotterdam, 5
Oranje Zwart, 6 – Club de Campo, 1
RC Polo, 3 – Den Bosch, 2
Atlètic Terrassa, 1 – Oranje Zwart, 3
Rotterdam, 4 – RC Polo 4 (shoot outs 3-1)
Club de Campo, 2 – Den Bosch, 3
Club de Campo, 4 – Rotterdam, 7
Den Bosch, 1 , Atlètic Terrassa, 2
RC Polo, 4 – Oranje Zwart, 4 (shoot outs 1-4)

La participació en el torneig Top Hockey Barcelona, que ha tingut lloc de dijous a diumenge, ha servit l’Atlètic Terrassa per continuar preparant el retorn a la competició de hockey herba.