Atlètic i Egara participaran aquesta Setmana Santa a les respectives competicions europees per a les quals es van classificar gràcies als resultats obtinguts la temporada passada. L’Atlètic viatja a Holanda on el Wagener Stadium acollirà les finals de l’ABN AMRO Eurohockey League, mentre que l’Egara jugarà a casa l’EHL Ranking Cup.

L’Atlètic Terràssa HC ja és a punt per tornar a competir amb els millors equips d’Europa, a les finals de l‘EHL. Després de la plata aconseguida la temporada passada, aquest any repetirà enfrontament amb el Bloemendaal a quarts de final. El partit, que tindrà lloc dijous 14 d’abril a les 19:15h, serà especialment complicat en una edició marcada pel retorn del públic a les grades.

El partit es podrà seguir per Eurohockey TV, la plataforma d’streaming de la Federació Europea i caldrà pagar per veure els diferents enfrontaments de la competició. A les xarxes socials de l’Atlètic hi haurà un seguiment dels partits i l’activitat de l’Atlètic DHM a Holanda. Podeu consultar el calendari a la web de l’EHL.

L’Egara juga a casa

FB874192-1DAF-4257-9808-C2D4E7312F3BPer la seva banda, el Club Egara acollirà aquesta Setmana Santa, l’Euro Hockey League Cup masculina, la segona competició europea en importància. A les instal.lacions del Pla del Bon Aire s’hi enfrontaran vuit equips, pel sistema d’eliminatòria: el Mannheimer HC alemany, el HC Rotterdam holandès, el Waterloo Ducks belga, el Hampstead Westminster anglès, el Post SV austríac, l’Orange escocès i el Three Rock Rovers irlandès. Els del pla del Bon Aire rebran al Post SV en el primer partit que tindrà lloc divendres 15 d’abril a les 12h.

En aquesta competició, a més de lluitar per obtenir el títol europeu de l’EHL CUP, els equips juguen a la recerca d’uns punts vitals al rànquing EHL que podrien determinar quants llocs obté cada país a la competició europea de clubs del 2023.

Podeu seguir tota la informació de l’esdeveniment a la web de l’ EHL Ranking Cup 2022