El hockey terrassenc estarà àmpliament representat en la pròxima edició de La Nit de l’Esportista, que tindrà lloc el divendres 15 de març al teatre Principal de la ciutat. Entre els nominats corresponents a l’any 2018 procedents del nostre esport, hi haurà 8 candidats a premis individuals, entre ells esportistes, tècnics i directius, i 7 candidats a guardons d’entitat, entre els quals clubs, associacions i empreses col·laboradores amb l’esport.

Promoguda per l’Ajuntament de Terrassa i Diari de Terrassa, la Nit de L’esportista és un acte multitudinari que, des de fa 43 anys, reconèix els èxits i mèrits esportius aconseguits pels esportistes terrassencs al llarg de l’any. Representants de la major part d’entitats esportives de la ciutat es reuneixen en aquesta vetllada presidida per l’alcalde i pel regidor d’esports de la ciutat.

Entre les categories guardonades s’hi compten, l’Esportista de l’any, l’Entitat esportiva de l’any, l’Equip de l’any o l’Organització d’esdeveniments solidaris o d’integració social, entre d’altres.

Consulteu aquí les Nominacions de Hockey a la Nit de l’Esportista 2018.