L’Euro Hockey League (EHL) es reprèn des d’aquest divendres fins dilluns amb la disputa del KO16 a Eindhoven (Països Baixos). El hockey de Terrassa serà doblement present en aquesta cita que aplega els setze millors equips europeus del moment. Atlètic Terrassa i Club Egara buscaran superar la primera eliminatòria i disputar el KO8. Si passen ambdues rondes, accediran a la final four de la competició continental per clubs més important del hockey europeu.

L’Atlètic Terrassa jugarà aquest dissabte (10:30h) contra el Lisnagarvey HC d’Irlanda del Nord. L’equip groc-i-negre continua en la competició europea després d’haver superat la primera fase el mes d’octubre. En aquella ocasió, l’Atlètic Terrassa va empatar contra el Dinamo Kazan (4-4) i va sumar el triomf contra el Bromac Kelburne (3-2). Cal recordar que en la passada edició l’equip terrassenc va arribar a la final four de la competició i va finalitzar quart.

El Club Egara debuta en la competició d’enguany aquest mateix dissabte (17:15h) contra el Mannheimer HC alemany. Els ratllats s’incorporen directament al KO16 de l’EHL, fet pel qual no va haver de participar en la primera fase disputada el passat mes d’octubre a Irlanda del Nord.

En cas de victòria, l’Atlètic Terrassa s’enfrontaria al guanyador de l’encreuament entre l’amfitrió, el HC Oranje-Rood, i l’AH&BC Amsterdam, al KO8. Ho faria el dilluns, a les 15:30h. Si el Club Egara supera la primera eliminatòria, jugaria el partit de quarts de final (KO8) contra el guanyador del matx entre Wimbledon i UHC Hamburg. En aquest cas, seria dilluns a les 17:45h. Els camins dels dos equips terrassencs només es creuarien en una hipotètica final four.

Tots els partits del KO16 i del KO8 es podran mirar en directe a través de la pàgina web de l’EHL.