L’Atlètic Terrassa i el Club Egara han representat el hockey terrassenc a Eindhoven, al KO16 de l’Euro Hockey League (EHL). Malgrat no assolir la classificació per a la final four de la competició, els dos equips terrassencs han competit a un alt nivell i han defensat amb orgull el nom de Terrassa a Europa. L’Atlètic Terrassa ha arribat als quarts de final (KO8) de l’EHL, mentre que el Club Egara va caure al partit de vuitens de final.

Aquest dilluns, l’Atlètic Terrassa ha perdut per 2 a 0 contra el conjunt neerlandès de l’Oranje-Rood, equip amfitrió d’aquesta fase de l’EHL. Els homes de Dani Martín han plantat cara, però el major encert dels holandesos han condemnat els terrassencs a la derrota. Dissabte, l’Atlètic Terrassa havia superat el seu primer partit del KO16 contra el Lisnagarvey irlandès per 4 a 1. Tres gols de Roc Oliva, molt encertat des del penal córner, i un de Marc Boltó van servir el conjunt groc-i-negre per accedir al KO8 i somiar amb les semifinals. Malauradament, l’equip terrassenc no va poder repetir la gesta de l’any passat, quan va disputar la final four celebrada a Barcelona.

De la seva banda, el Club Egara va debutar en aquesta edició de l’EHL amb derrota als vuitens de final. El seu botxí va ser el Mannheimer alemany, amb un resultat ajustat de 2 a 1. Pau Quemada, de penal córner, va igual en el darrer quart el gol que els alemanys havien aconseguit en els primers minuts de joc i va donar esperances de passar ronda. Malgrat això, un gol a quatre minuts del final va donar el triomf als alemanys.