El Club Egara s’ha proclamat campió de la Copa del Rei de hockey, competició que ha tingut lloc de divendres a diumenge a València. L’equip ratllat ha superat brillantment al RC Polo de Barcelona en la final, amb una victòria per 1 a 2. Pau Quemada, de penal córner, ha obert el marcador abans del descans. Lluís Mercadé ha ampliat la diferència en la represa i, malgrat que els barcelonins han retallat de penal en els minuts finals, el triomf merescut ha estat per als egarencs.

Els dos equips de Terrassa que aspiraven al bronze, en canvi, no han pogut pujar al podi a causa dels shoot-outs. En la Copa del Rei, l’Atlètic Terrassa s’ho jugava tot en la ronda de llançaments, després d’empatar 3 a 3 contra el FC Barcelona; els groc-i-negres han caigut per 3 a 1. En la Copa de la Reina, el Club Egara ha empatat 2 a 2 contra el RC Polo, però en la ronda de shoot-outs ha caigut per 1 a 2.

Pel que fa a guardons individuals, els equips de Terrassa han assolit un bon botí. En la Copa del Rei, el campió Franc Dinarès ha estat escollit millor jugador de la competició. L’Egara també ha tingut premi en la categoria de millor porter, amb Quico Cortès. Els jugadors Roc Oliva, de l’Atlètic Terrassa, i Marc Miralles, del CD Terrassa, han estat dos dels màxims golejadors de la competició. En la Copa de la Reina, Carola Salvatella, del Club Egara, ha estat també una de les màximes golejadores de la competició.

Foto: Gabi Juan (RFEH)