L’equip juvenil femení del Club Deportiu Terrassa Hockey s’ha proclamat campió de Catalunya, en imposar-se al Junior FC. L’any passat, la final va ser la mateixa però el CD Terrassa es va haver de conformar amb el subcampionat. La final del Campionat de Catalunya 2017-2018 s’ha disputat a dos parits. En el primer, el resultat va ser d’empat a zero. En el segon, les vermelles van guanyar per 2 a 1, amb gols de Maria Vera i Júlia Strappato.

El podi femení s’ha completat amb un altre equip terrassenc, l’Atlètic Terrassa. Les groc-i-negres es van imposar en el partit pe bronze al RC Polo de Barcelona, amb resultats de 3-2 l’anada i 1-1 la tornada.

Pel que fa al Campionat de Catalunya juvenil masculí, també dos equips terrassencs han pujat al podi. L’Atlètic Terrassa ha estat subcampió, en caure en la final contra el Junior FC, per shoot-outs. En el primer partit de la final, els groc-i-negres s’havien imposat per 1 a 3, i en el segon el Junior FC va igualar amb un 0-2. De la seva banda, el CD Terrassa ha estat tercer, en vèncer per 1 a 2 els dos partits contra el RC Polo.